Baron Hildprandt chce o svátečním ruchu nabídnout chvilku klidu

Baron Hildprandt chce o svátečním ruchu nabídnout chvilku klidu

Redakce Redakce foto: se svolením Premier Wines & Spirits

Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt? Nenechte se zaskočit dospělými koledníky a kromě obarvených vajec mějte po ruce i něco tekutého z Blatné.

Užijte si letošní Velikonoce s oblíbenými výrobky Baron Hildprandt a dopřejte si tak ve svátečním ruchu svou chvilku klidu s douškem kvalitního tekutého ovoce. Ať už si jej vychutnáte sami nebo se svými blízkými, určitě budou tyto Velikonoce nezapomenutelným zážitkem.

Pokud máte slabost pro hrušky, je pro vás ideální volbou rozhodně Baron Hildprandt Ze zralých hrušek. V jediném jeho doušku zažijete perfektní spojení nejlepších českých hrušek s ovocným macerátem, který zvýrazňuje um a vášeň mistra destilatéra Václava Šitnera. Baron Hildprandt Ze zralých hrušek je ke koupi na webových stránkách společnosti Premier Wines & Spirits www.1er.cz za 740 Kč.

Mimo to Baron Hildprandt nabízí širokou škálu dalších příchutí těchto zralých ovocných specialit se 40 % alkoholu vyrobených podle tradičních receptur rodu Hildprandtů. Jejich výroba zahrnuje maceraci prvotřídního sušeného ovoce z jižních Čech v ovocném destilátu. Tímto postupem se získá chuťově i aromaticky intenzivní extrakt, který je poté smíchán se zrajícím destilátem a vodou z vlastní studny. Výsledná směs nakonec zraje k dokonalosti 2–3 měsíce v sudech z českého dubu. Pokud tedy není hruška váš favorit, jistě vás zaujme Baron Hildprandt Ze zralých malin, švestek, třešní nebo meruněk.

A jestli byste měli chuť na něco silnějšího, vychutnejte si krásný den s pálenkami Baron Hildprandt o síle 42,5 %. Tyto destiláty jsou snadno rozpoznatelné díky charakteristické bílé lahvi a čtyřnásobná destilace zajišťuje jejich mimořádnou jemnost a čistotu. Po destilaci odpočívají blatenské ovocné pálenky po dobu jednoho roku ve smaltovaných tancích, díky čemuž je dosaženo perfektní vyvážené chuti. Jejich základní surovinou je prvotřídní ovoce, například pro výrobu jedné lahve Baron Hildprandt Meruňkovice je použito celých 13 kg čerstvých meruněk. K dostání jsou i další ovocné destiláty jako Baron Hildprandt Slivovice, Hruškovice, Višňovice nebo Meruňkovice a lze je zakoupit na www.1er.cz za 705 Kč.  

Zdroj: Premier Wines & Spirits

Projekt Chytrej výčep od Plzeňského Prazdroje, který má hospodám přinést podstatné snížení spotřeby energií, má první výrazné výsledky. Prazdroj vyvinul ve spolupráci se společností Sinop CB zcela...
Letná opět ožívá přehlídkou toho nejlepšího z nového cirkusu, divadla i hudby. Na návštěvníky festivalu Letní Letná však čeká nejen atraktivní umělecký program, ale také neodolatelné smyslové zážitky.
Nealkoholické giny se stávají stále populárnějšími nejen ve světě, ale také v České republice. Tento fenomén je součástí širšího globálního trendu zaměřeného na zdravější životní styl a uvědomělé...
Výpravná artová párty pod taktovkou brněnské gastronomické skupiny Lidi z Baru se uskuteční v sobotu 7. 9. 2024 v areálu Nové Zbrojovky. Pořadatelé Nebál popisují jako „trochu ples, trochu párty,...
Světově uznávaný podnik, sídlící na pražském Staroměstském náměstí, si pro své hosty připravil speciální agáve překvapení. Menu ovoněné vznešenou rostlinou, které se bude podávat do konce září,...
Vegetariánská kachna nebo houbový tatarák? Bezmasé menu zážitkové restaurace Triton, která se nachází v působivé jeskyni pod Václavským náměstím, tvoří až 20 procent ze všech prodaných jídel.
Pokud se letos nevypravíte do exotických zemí vy sami, můžete si tam udělat výlet aspoň prostřednictvím svých chuťových pohárků. Poznejte, jak chutná Mexiko, a dejte si mezcal značky San Cosme,...
Oblíbená značka ginů Greenall’s přichází s novou unikátní lahví, která je vlastně papírovým obalem. Díky tomu si můžete dopřát tento jedinečný gin a ještě přitom budete šetřit životní prostředí.
Letní terasa špičkového pražského hotelu je ideálním útočištěm před ruchem velkoměsta, ale i místem plným hudebních a gastronomických zážitků.