Amerika v plechovce: Na trh přichází ikonický drink Jack Daniel‘s & Coca-Cola

Amerika v plechovce: Na trh přichází ikonický drink Jack Daniel‘s & Coca-Cola

Redakce Redakce foto: se svolením Coca-Cola Hellenic

Spojení jemné whiskey Jack Daniel’s a osvěžujícího ikonického nápoje Coca-Cola vyvolá vzpomínku na bary podél amerických dálnic a světla Hollywoodu i u těch, kdo je viděli pouze na stříbrném plátně. Nyní si jeden z nejoblíbenějších drinků na světě mohou jeho čeští fanoušci vychutnat přímo z plechovky. Coca-Cola uvedla na zdejší trh namíchaný a „Ready-to-Drink“ nápoj Jack Daniel‘s & Coca-Cola.

Jack & Coke je americká klasika, která spojuje dvě legendy. Míchat whiskey s Coca-Colou napadlo první barmany před více než sto lety. Ani po tak dlouhé době vztah mezi drsným Jack Daniel‘s z Tennessee a sladkou Coca-Colou z Atlanty nevyšuměl. Jsou totiž pro sebe jako stvoření. Přírodní vanilkovou chuť Jack Daniels’s doplňuje karamelový tón Coca-Coly a její svěží chuť zjemní štiplavost alkoholu, který pili hrdinové Divokého západu.

Jack Daniel‘s má své čestné místo i v showbusinessu. Zahrál si v několika filmech, včetně bondovky Skyfall. Zpěvák Frank Sinatra si ho zamiloval natolik, že je s jednou lahví na cestu na druhý břeh dokonce pohřben. Coca-Cola rozhodně na stříbrném plátně nezůstává pozadu a vychutnávali si ji Superman i E.T. Proto není divu, že se u nás s Jack & Coke spojil známý herec Ondřej Sokol.

„Coca-Cola stejně jako Jack Daniel’s má ve světě svou tradici a jsem rád, že mohu být ambasadorem této oblíbené americké klasiky. Coca-Colu mám rád a baví mě její ikoničnost. Objevila se i v mnoha slavných filmech a líbí se mi, že si svou originalitu drží dodnes,“ říká Ondřej Sokol.

Fanoušci tohoto klasického koktejlu si jej mohou nyní vychutnat v podobě, která položila základy dvousložkových barových mixů po celém světě – na výletě, na cestách nebo doma v klidu a bez hádek o tom, kdo nalévá drink moc silný nebo moc slabý. Coca-Cola ve spolupráci s Jack Daniel’s ho totiž namíchali za vás do perfektně vyváženého mixu.

Jack Daniel‘s & Coca-Cola RTD obsahuje 5 procent alkoholu a prodává se ve variantě s cukrem i bez. Zero nápoj poznáte podle červeného proužku na vrchu plechovky. Jinak se obě značky drží klasického červenočerného designu, který poukazuje na sílu tradice a kvalitních ingrediencí. Nyní, po více než sto letech od prvního spojení Jack & Coke, se tento slavný nápoj pouze převlékl do nové a atraktivní „ready to drink“ verze.

Když se Coca-Cola spojí s Jackem, tak je už vhodná jen pro dospělé. Společnost Coca-Cola podporuje odpovědný přístup ke konzumaci alkoholu, tudíž je tato informace nepřehlédnutelná na každé plechovce.

Zdroj: Coca-Cola Hellenic

Projekt Chytrej výčep od Plzeňského Prazdroje, který má hospodám přinést podstatné snížení spotřeby energií, má první výrazné výsledky. Prazdroj vyvinul ve spolupráci se společností Sinop CB zcela...
Letná opět ožívá přehlídkou toho nejlepšího z nového cirkusu, divadla i hudby. Na návštěvníky festivalu Letní Letná však čeká nejen atraktivní umělecký program, ale také neodolatelné smyslové zážitky.
Nealkoholické giny se stávají stále populárnějšími nejen ve světě, ale také v České republice. Tento fenomén je součástí širšího globálního trendu zaměřeného na zdravější životní styl a uvědomělé...
Výpravná artová párty pod taktovkou brněnské gastronomické skupiny Lidi z Baru se uskuteční v sobotu 7. 9. 2024 v areálu Nové Zbrojovky. Pořadatelé Nebál popisují jako „trochu ples, trochu párty,...
Světově uznávaný podnik, sídlící na pražském Staroměstském náměstí, si pro své hosty připravil speciální agáve překvapení. Menu ovoněné vznešenou rostlinou, které se bude podávat do konce září,...
Vegetariánská kachna nebo houbový tatarák? Bezmasé menu zážitkové restaurace Triton, která se nachází v působivé jeskyni pod Václavským náměstím, tvoří až 20 procent ze všech prodaných jídel.
Pokud se letos nevypravíte do exotických zemí vy sami, můžete si tam udělat výlet aspoň prostřednictvím svých chuťových pohárků. Poznejte, jak chutná Mexiko, a dejte si mezcal značky San Cosme,...
Oblíbená značka ginů Greenall’s přichází s novou unikátní lahví, která je vlastně papírovým obalem. Díky tomu si můžete dopřát tento jedinečný gin a ještě přitom budete šetřit životní prostředí.
Letní terasa špičkového pražského hotelu je ideálním útočištěm před ruchem velkoměsta, ale i místem plným hudebních a gastronomických zážitků.