Campari je i letos oficiálním drinkem MFF Karlovy Vary 2024

Campari je i letos oficiálním drinkem MFF Karlovy Vary 2024

Redakce Redakce foto: se svolením Warehouse #1

Campari oslavuje filmovou vášeň v Karlových Varech již potřetí v řadě, a i letos jako oficiální drink festivalu. Toto prestižní partnerství odráží hluboké spojení Campari s filmovým světem a navazuje na jeho dlouhodobou podporu uznávaných filmových festivalů po celém světě, včetně Benátek, Cannes a Berlinale.

Festival v Karlových Varech se svou bohatou historií a jedinečnou atmosférou má v srdci Campari zvláštní místo. Speciálně pro 58. ročník festivalu také přichází se signature drinkem Negroni KVIFF 58. Návštěvníci se na něj mohou těšit v Campari Lounge v prostorách KVIFF.TV Parku, kde se mimo jiné setkají s filmovými osobnostmi a barmanskými esy.

Již od svého zrodu v roce 1860 je značka Campari úzce spjata se světem filmu. Svou ohnivě červenou barvou, hořkosladkou chutí a neodolatelnou elegancí si tato ikona získala srdce filmových tvůrců i fanoušků po celém světě. Campari se objevilo v nesčetných filmech, od klasiky jako "Casablanca" a "La Dolce Vita" až po moderní blockbustery jako "Skyfall" a "Kingsman". Stejně jako recept, který je tajemstvím a nikdy nebyl vyzrazen, Campari ve filmech slouží jako symbol sofistikovanosti, vášně a vzrušení. Svou roli hraje ve filmech režisérů, jako jsou Federico Fellini a Martin Scorsese, kde dotváří atmosféru a pomáhá vyprávět příběh. Je to aperitiv, který se hodí do nejluxusnějších barů i do těch nejnapínavějších filmových scén.

Campari je v centru dění na všech prestižních filmových festivalech po celém světě, včetně Cannes, New Yorku, Berlína i Benátek. Tato partnerství odrážejí sdílenou vášeň pro umění, kulturu a inovace, které jsou pro Campari klíčové, a nesmí proto chybět ani na festivalu v Karlových Varech. Oficiální drink festivalu si budou moci návštěvníci vychutnat v Campari Lounge, hlavní hvězdou bude Campari Spritz a speciálně pro tuto příležitost vytvořený signature drink Negroni KVIFF 58.

„Campari je celosvětově známým synonymem vytříbeného italského životního stylu, umění a vášně. Jsme nadšeni, že můžeme opět spojit síly s Mezinárodním filmovým festivalem Karlovy Vary. Toto partnerství je pro nás skvělou příležitostí, jak sdílet s filmovými fanoušky z celého světa ikonický chuťový zážitek Campari,“ říká Vilma Kazdová, marketingová manažerka společnosti UPB, která zastupuje značku Campari na českém a slovenském trhu.

I letos se stane Campari Lounge součástí KVIFF.TV Parku, v těsné blízkosti hotelu Thermal. Návštěvníci zde mohou ochutnat osvěžující Campari Spritz, nejoblíbenější drink na světě Negroni nebo další italské aperitivy a drinky přímo z rukou prvotřídních barmanů.

Zdroj: Warehouse #1

Projekt Chytrej výčep od Plzeňského Prazdroje, který má hospodám přinést podstatné snížení spotřeby energií, má první výrazné výsledky. Prazdroj vyvinul ve spolupráci se společností Sinop CB zcela...
Letná opět ožívá přehlídkou toho nejlepšího z nového cirkusu, divadla i hudby. Na návštěvníky festivalu Letní Letná však čeká nejen atraktivní umělecký program, ale také neodolatelné smyslové zážitky.
Nealkoholické giny se stávají stále populárnějšími nejen ve světě, ale také v České republice. Tento fenomén je součástí širšího globálního trendu zaměřeného na zdravější životní styl a uvědomělé...
Výpravná artová párty pod taktovkou brněnské gastronomické skupiny Lidi z Baru se uskuteční v sobotu 7. 9. 2024 v areálu Nové Zbrojovky. Pořadatelé Nebál popisují jako „trochu ples, trochu párty,...
Světově uznávaný podnik, sídlící na pražském Staroměstském náměstí, si pro své hosty připravil speciální agáve překvapení. Menu ovoněné vznešenou rostlinou, které se bude podávat do konce září,...
Vegetariánská kachna nebo houbový tatarák? Bezmasé menu zážitkové restaurace Triton, která se nachází v působivé jeskyni pod Václavským náměstím, tvoří až 20 procent ze všech prodaných jídel.
Pokud se letos nevypravíte do exotických zemí vy sami, můžete si tam udělat výlet aspoň prostřednictvím svých chuťových pohárků. Poznejte, jak chutná Mexiko, a dejte si mezcal značky San Cosme,...
Oblíbená značka ginů Greenall’s přichází s novou unikátní lahví, která je vlastně papírovým obalem. Díky tomu si můžete dopřát tento jedinečný gin a ještě přitom budete šetřit životní prostředí.
Letní terasa špičkového pražského hotelu je ideálním útočištěm před ruchem velkoměsta, ale i místem plným hudebních a gastronomických zážitků.