Inovace a experimenty z Vizovic: Jedinečná Čačanská rodná 2013 single cask

Inovace a experimenty z Vizovic: Jedinečná Čačanská rodná 2013 single cask

Redakce Redakce foto: se svolením R. Jelínek

Rok 2013, kdy sady společnosti RUDOLF JELÍNEK ve Vizovicích dosáhly plné plodnosti, přinesl první výraznou sklizeň. Odrůda Čačanská rodná zaznamenala hned na počátku velký úspěch.

Skončila druhá v hodnocení ročníkových odrůdových Vizovických slivovic roku 2013. Její kvalita přesvědčila likérku, že si zaslouží zvláštní péči. Proto byla uložena do skleněného demižonu, kde zrála deset let. Nyní je uváděna na trh pod názvem Čačanská rodná 2013 single cask.

Experimenty se sudy jsou klíčovým prvkem inovační strategie společnosti RUDOLF JELÍNEK a nejenže otevírají nové možnosti pro tradiční ovocné pálenky, ale přitahují například i milovníky rumů. Sudy z různých zdrojů, jako jsou ty po bourbonu Elijah Craig nebo belizském rumu Travellers, poskytují unikátní chuťové nuance, které obohacují finální produkty. Vznikají tak skvosty jako Pálenka z malin 2022 ze sudu po vizovické whisky GOLDCOCK či Vizovická slivovice Gabrovská 2014 ze sudu po rumu Foursquare.

Společnost RUDOLF JELÍNEK nadále posouvá hranice ve světě ovocných destilátů. Letos se můžete těšit na experimenty, jako je malinovice ze sudu nebo třešňovice z malých soudků po thajském rumu. Odvaha experimentovat garantuje, že budoucí produkty vizovické likérky budou stále překvapovat a inspirovat milovníky destilátů po celém světě. Přesvědčte se sami, že stojí za to! V těchto dnech je Čačanská rodná 2013 single cask již k dostání v e-shopu R. JELÍNEK.

Zdroj: Tisková zpráva společnosti RUDOLF JELÍNEK

Projekt Chytrej výčep od Plzeňského Prazdroje, který má hospodám přinést podstatné snížení spotřeby energií, má první výrazné výsledky. Prazdroj vyvinul ve spolupráci se společností Sinop CB zcela...
Letná opět ožívá přehlídkou toho nejlepšího z nového cirkusu, divadla i hudby. Na návštěvníky festivalu Letní Letná však čeká nejen atraktivní umělecký program, ale také neodolatelné smyslové zážitky.
Nealkoholické giny se stávají stále populárnějšími nejen ve světě, ale také v České republice. Tento fenomén je součástí širšího globálního trendu zaměřeného na zdravější životní styl a uvědomělé...
Výpravná artová párty pod taktovkou brněnské gastronomické skupiny Lidi z Baru se uskuteční v sobotu 7. 9. 2024 v areálu Nové Zbrojovky. Pořadatelé Nebál popisují jako „trochu ples, trochu párty,...
Světově uznávaný podnik, sídlící na pražském Staroměstském náměstí, si pro své hosty připravil speciální agáve překvapení. Menu ovoněné vznešenou rostlinou, které se bude podávat do konce září,...
Vegetariánská kachna nebo houbový tatarák? Bezmasé menu zážitkové restaurace Triton, která se nachází v působivé jeskyni pod Václavským náměstím, tvoří až 20 procent ze všech prodaných jídel.
Pokud se letos nevypravíte do exotických zemí vy sami, můžete si tam udělat výlet aspoň prostřednictvím svých chuťových pohárků. Poznejte, jak chutná Mexiko, a dejte si mezcal značky San Cosme,...
Oblíbená značka ginů Greenall’s přichází s novou unikátní lahví, která je vlastně papírovým obalem. Díky tomu si můžete dopřát tento jedinečný gin a ještě přitom budete šetřit životní prostředí.
Letní terasa špičkového pražského hotelu je ideálním útočištěm před ruchem velkoměsta, ale i místem plným hudebních a gastronomických zážitků.