Co dělá La Veranda?

Co dělá La Veranda?

Redakce Redakce foto: se svolením restaurace La Veranda

Bílý chřest s kozím tvarohem, ořechy, křepelčím vejcem a houbami, nebo Lososovitý pstruh s bílým chřestem. La Veranda chce být jiná než ostatní restaurace v Praze.

La Veranda chce být jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Tým restaurace La Veranda s majitelem Yurijem Kolesnikem dbá na celkový zážitek. Interiér připomíná verandu francouzského stylu, kde se každý příchozí cítí jako doma. Pak ovšem nastupuje servis, který doma nepotkáte. Profesionální přístup by jste tu měli pocítit na každém kroku.

Kuchařský tým si zakládá na čerstvosti surovin, tudíž menu mění dle aktuální dostupnosti. Za zmínku se nově na menu v předkrmech objevil Bílý chřest s kozím tvarohem, ořechy, křepelčím vejcem a houbami. Hlavní jídla obohatil Lososovitý pstruh s bílým chřestem, uzenými mušlemi a bílou rajčatovou omáčkou. Dezerty nově doplnila Tartaletka s citrónovým krémem, marinovaným fenyklem a sorbetem z kerblíku.

Jedinečná příležitost ochutnat něco gurmánsky zajímavého, kdy jsou chutě propracované, navíc v příjemném prostředí a s kvalitním servisem. Sezona chřestu nepotrvá dlouho a La Veranda se přihlásí s dalšími sezonními pokrmy.

Zdroj: La Veranda

Projekt Chytrej výčep od Plzeňského Prazdroje, který má hospodám přinést podstatné snížení spotřeby energií, má první výrazné výsledky. Prazdroj vyvinul ve spolupráci se společností Sinop CB zcela...
Letná opět ožívá přehlídkou toho nejlepšího z nového cirkusu, divadla i hudby. Na návštěvníky festivalu Letní Letná však čeká nejen atraktivní umělecký program, ale také neodolatelné smyslové zážitky.
Nealkoholické giny se stávají stále populárnějšími nejen ve světě, ale také v České republice. Tento fenomén je součástí širšího globálního trendu zaměřeného na zdravější životní styl a uvědomělé...
Výpravná artová párty pod taktovkou brněnské gastronomické skupiny Lidi z Baru se uskuteční v sobotu 7. 9. 2024 v areálu Nové Zbrojovky. Pořadatelé Nebál popisují jako „trochu ples, trochu párty,...
Světově uznávaný podnik, sídlící na pražském Staroměstském náměstí, si pro své hosty připravil speciální agáve překvapení. Menu ovoněné vznešenou rostlinou, které se bude podávat do konce září,...
Vegetariánská kachna nebo houbový tatarák? Bezmasé menu zážitkové restaurace Triton, která se nachází v působivé jeskyni pod Václavským náměstím, tvoří až 20 procent ze všech prodaných jídel.
Pokud se letos nevypravíte do exotických zemí vy sami, můžete si tam udělat výlet aspoň prostřednictvím svých chuťových pohárků. Poznejte, jak chutná Mexiko, a dejte si mezcal značky San Cosme,...
Oblíbená značka ginů Greenall’s přichází s novou unikátní lahví, která je vlastně papírovým obalem. Díky tomu si můžete dopřát tento jedinečný gin a ještě přitom budete šetřit životní prostředí.
Letní terasa špičkového pražského hotelu je ideálním útočištěm před ruchem velkoměsta, ale i místem plným hudebních a gastronomických zážitků.