Když vám pije krev vegetariánský upír

Když vám pije krev vegetariánský upír

Redakce Redakce foto: Heinz.com

Společnost Heinz vyzývá upíry, aby na Halloween místo zvířat raději jedli kečup. „Až budete chtít příště někoho sníst, doufám, že si to rozmyslíte a stanete se vegetariány,“ říká v nové reklamě společnosti Heinz vegetariánský upír.

Pro svůj "vegetariánský upíří náborový film" angažovala společnost "vegetariánského upíra", který se vzdal tradičního upířího životního stylu, tedy konzumace lidské nebo zvířecí krve, a místo toho konzumuje kečup "Heinz Tomato Blood Ketchup". Vegetariánský upír Toby se prostřednictvím hravé reklamní kampaně vydává na misi, jejímž cílem je přesvědčit co nejvíce upírských kolegů, aby si pochutnávali na rajčatové krvi a šetřili krky živých bytostí.

Zdroj: https://vegnews.com

 

 

Když v 16. století dorazili španělští conquistadoři na území dnešního Peru, začali zde pěstovat vinnou révu. Z ní vyráběli nejenom víno, ale vytvořili i nový druh pálenky, která dostala jméno pisco....
Dle prestižní soutěže World Class je českým nejlepším barmanem pro rok 2024 František Dandáš z Becher´s baru. V září pocestuje reprezentovat české barmanství do Šanghaje.
Pražská restaurace Triton umístěná v působivé secesní jeskyni na Václavském náměstí připravila na letošní jaro výjimečný kulinární zážitek. Hosté mohou ochutnat menu, které se na lodi podávalo jen...
Jubilejní 10. ročník nejprestižnější barmanské soutěže světa vyhrál František Dandáš z karlovarského Becher´s baru. Získal tím nejen možnost reprezentovat Česko na globálním finále v Šanghaji, ale...
Bílý chřest s kozím tvarohem, ořechy, křepelčím vejcem a houbami, nebo Lososovitý pstruh s bílým chřestem. La Veranda chce být jiná než ostatní restaurace v Praze.
Letošní finálové kolo přineslo překvapení v podobě shodného počtu bodů hned u dvou finalistů. O první místo se tak podělili Natálie Rohalová ze Střední školy DAKOL v Karviné a Václav Frič ze Střední...
Rok 2013, kdy sady společnosti RUDOLF JELÍNEK ve Vizovicích dosáhly plné plodnosti, přinesl první výraznou sklizeň. Odrůda Čačanská rodná zaznamenala hned na počátku velký úspěch.
V kalendářích i v menu Trezoru Marka Fichtnera v pražské restauraci Červený Jelen neochvějně vládne jaro.
Odrůda Riesling je ve světě vína opravdovým pojmem. A právem! V Monarchu se 14. května v rámci řízené degustace zaměří na oblast Mosel.